Er zijn enorm veel verschillende soorten en maten verpakkingsmaterialen. Een van de verpakkingsmaterialen die je misschien nog niet veel hebt gezien, zijn plastic emmers. Echter is dit wel een van de beste manieren om producten in te bewaren, te vervoeren of op te bergen. Dit verpakkingsmateriaal is namelijk enorm sterk en kan daarnaast ook erg goed fungeren als marketingmateriaal, door het toevoegen van een eigen kleur of logo! In dit blog artikel zullen we je dan ook meer vertellen over deze plastic emmers.

De voordelen van de plastic emmer als verpakkingsmateriaal

Tegenwoordig zijn kunststof verpakkingen met 50% de overgrote meerderheid in verpakkingsmaterialen land. Binnen maar een paar eeuwen hebben de plastic verpakkingen de wereld overgenomen, en niet zonder reden. Het gebruik van dit materiaal is namelijk een zeer sterke, lichte en goede oplossing. De kunststof biedt namelijk bescherming tegen schade van de producten en kan daarnaast ook bescherming bieden tegen bijvoorbeeld chemische stoffen en oplosmiddelen. Ook zorgt het gemakkelijke afsluiten van de emmer ervoor dat vloeistoffen erg gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Dit gebeurd zonder dat er een geur vanaf komt of dat het kan gaan lekken. Een plastic emmer is namelijk enorm sterk en zal dan ook niet snel gaan slijten. Let bij de keuze voor een plastic emmer wel op de dikte van het plastic!

Plastic emmers van een betrouwbare partner

Dijkstra Plastics levert verschillende soorten en maten plastic emmers. Er is keuze uit tal van verschillende formaten, diktes, kleur en zelf transparantie. De emmers zijn van een dik plastic. Dit zorgt ervoor dat ze een hoge kwaliteit hebben en een lange levensduur. Daarnaast krijg je uiteraard bij de emmer ook een goed bijpassende, afsluitbare deksel. Hierdoor worden je producten dan ook perfect bewaard en zal de houdbaarheidsdatum verhoogd worden. Ook zijn veel emmers van Dijkstra plastics voorzien van handige hendels. Dit zorgt ervoor dat je de emmers gemakkelijk kunt tillen, ookal zijn ze van een groter formaat. Net als veel andere levert Dijkstra Plastics ook emmers die je kunt laten bedrukken. Wil je meer weten over de diensten van dit bedrijf? Bekijk snel de website! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *