Je hebt alles al geprobeerd maar het wil maar niet lukken met het laatste buikvet verbranden? Doe je iets fout, waarom wil het maar niet lukken om die laatste kilo’s kwijt te raken? Je bent wanhopig op zoek naar de reden dat buikvet verbranden maar niet wil lukken. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Snel afvallen, buikvet verbranden

Buikvet verbranden en snel afvallen

Niet iedereen komt op dezelfde plekken aan. Sommige mensen komen vooral aan op de heupen, andere mensen rond het middenrif. Dat is voor een deel genetisch bepaalt, koolhydraten worden omgezet in vetcellen en opgeslagen. Als je die niet verbrandt, en wel overmatig calorieën tot je neemt zul je steeds dikker worden. Je kunt op een hongerdieet gaan, dat werkt zolang je niet terugvalt in je oude patroon. Je kunt als een waanzinnige gaan trainen, dat werkt ook zolang je niet terugvalt in je oude patroon. Zie je een overeenkomst? Als je wilt afvallen is een streng dieet niet voldoende, intensief trainen is ook niet zomaar de oplossing. Dit is de reden dat buikvet verbranden voor veel mensen niet lukt: Leefstijl.

Jazeker, om blijvend gewicht te verliezen en een mooi, strak lichaam te behouden zul je een eetpatroon en bewegingspatroon moeten aannemen die je vol kunt houden. Gelukkig is dat niet zo moeilijk als je misschien denkt, met gezonde recepten, gezonde snacks en een doordacht fitness regime kun je dat buikvet verliezen, voor altijd!

Buikvet verbranden door detoxen

Laten we beginnen met je lichaam te zuiveren. Met een detox dieet kun je binnen één week tijd het gif uit je lichaam verwijderen waardoor je meer energie zult krijgen. Dit is een proces die je pakweg één week per half jaar uit kunt voeren om je lichaam gezond te houden. In de loop der tijd krijg je allerlei stoffen binnen die niet goed zijn voor je lichaam. Jouw lichaam kan een groot deel van die stoffen afvoeren, via de lever, nieren en zelfs door je huid. Met een detox dieet kun je het lichaam een handje helpen. Concentreer je een week op deze regels:

 

  • Zo min mogelijk koolhydraten. Een koolhydraat arm dieet is altijd aan te raden, in de detox week ga je nog een stapje verder. Verban koolhydraat rijk voedsel als aardappelen, brood, rijst en pasta en vervang deze met groente, fruit en noten. Bij een detox periode wordt vlees vaak afgeraden, maar je kunt mager vlees en vis eten omdat deze belangrijke bouwstoffen en eiwitten bevatten. Vetten zijn ook belangrijk voor je lichaam, maar met mate.

 

  • Zoveel mogelijk vocht. Met name water, elk uur een vol glas water zuivert je lichaam, stilt het hongergevoel en lest de dorst. Smoothies van groente en andere groentesappen zijn ook goed en gezond, let op met fruitsappen omdat ze veel suikers bevatten. En dat past niet binnen een koolhydraat arm dieet.

 

  • Regelmatige beweging. Tijdens een detox dieet helpt beweging je stofwisseling op gang te brengen en de afscheiding van afvalstoffen te verhogen. Maak het niet te intens omdat je tijdens het detoxen minder calorieën binnen zult krijgen. Om te sporten heb je die calorieën hard nodig. Je kunt na de detox week meer gaan sporten.

 

Gezonde recepten die buikvet verbranden

Na de detox week ben je grotendeels verlost van je suiker verslaving en kun je een blijvend, gezond eetpatroon aannemen dat bij jouw leefstijl past. Gezonde recepten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft in de juiste verhouding. Resoluut alle koolhydraten of vetten schrappen werkt niet op de lange duur, een gebalanceerd dieet werkt wel, en dat kun je met gemak volhouden. Een koolhydraat arm dieet is aan te raden, als je meer gaat sporten is de keuze voor een eiwit rijk dieet verstandig. Eiwitten helpen bij de opbouw van spiermassa, en spieren verbranden weer calorieën. Vervang je buikvet door buikspieren!

Buikspieroefeningen die buikvet verbranden

Buikvet verbranden door meer te sporten

Naast een koolhydraat arm dieet ga je meer sporten. Als je het druk hebt kun je een trainingsschema samenstellen voor thuis, als het mogelijk is ga je naar de fitness om daar te trainen. Het liefst met vrienden om je te motiveren. Ga voor cardio training om je stofwisseling hoog te houden waardoor je snel buikvet zult verbranden. En ook op je heupen, overal waar vetcellen zich bevinden. De combinatie tussen een koolhydraat arm dieet met veel proteïnen samen met regelmatige cardio training is de sleutel naar gezond afvallen en blijvend afvallen.

En dat is de reden dat buikvet verbranden maar niet wil lukken. Je probeert eerst één ding, daarna het andere, terwijl je na een opwekkend detox dieet een goede balans moet zoeken tussen lekker én gezond eten in combinatie met ontspannende cardio training.

Nu gaat het dus wél lukken met je laatste buikvet verbranden, let maar op!

De Reden waarom buikvet verbranden maar niet wil lukken!

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.